Home / Uw verlanglijst

Uw verlanglijst

Op zoek naar navigatie toebehoren?

Goede leveranciers leveren u alle gewenste artikelen op het gebied van kaarten, materialen, moderne navigatiesystemen en voorzien u van een deskundig advies. Bekijk het aanbod van leveranciers en hun producten en vraag naar de actuele prijzen! Wij kunnen u,  zonder eigen belang, daarbij helpen.

Sextanten

Sextanten zijn precisie-instrumenten, die men met zorg moet behandelen. Bent u niet op zee, en wilt u toch oefenen, dan kunt u gebruik maken van een kunstmatige horizon.

Om tot een optimaal gebruik te komen, zal men ze goed af moeten stellen en de fouten die het instrument altijd nog in zich heeft moeten verrekenen met de hoogtemeting van de zon of de sterren.

Het gebruik van de sextant is echter zeer eenvoudig en hoe men dit doet, kan men lezen in al onze uitgaven (uitgezonderd het internationaal vaarbewijs)

Kaarten en publicaties

Kaarten kan men onderverdelen in de papieren kaart en de elektronische kaart. De laatste kan men dan weer onderverdelen in de raster- en de vectorkaart. In de uitgave "Varen met De Reeds aan boord" worden de onderlinge verschillen en het gebruik ervan uitgebreid besproken. De papieren kaart werkt men bij via de publicaties van de "berichten aan zeevarenden". De elektronische kaart wordt via een up-date bijgehouden, waarop men zich kan abonneren.

Support

Vanwege het internet is het tegenwoordig niet moeilijk meer om de gewenste producten snel en voordelig  ook vanuit het buitenland aangeleverd te krijgen, waardoor de keuze enorm toeneemt. Men zal daarom een afweging moeten maken tussen een vertrouwde relatie die u nooit teleur stelt of een strike maken voor weinig geld.

Goed support komt altijd van een deskundige en betrouwbare leverancier, waarvan sommigen, hun support zelfs uitbreiden tot het installeren en nazien van de apparatuur bij u aan boord.  Zij investeren in het opleiden van hun medewerkers en houden voor u het kosten/baten plaatje goed in het oog. Deze service stellen zij bovenop het concurrerend aanbieden van hun producten.

Het is aan u om hier verstandig mee om te gaan.

Dex Holland

Top